Imazheri

Departamenti i Imazherisë është një kabinet totalisht i kompletuar ku përfshinë të gjitha llojët e ekzaminimeve imazherike. Ky department drejtohet nga Prof. Dr. Krenar Preza i cili ka një eksperienca shumë të gjatë në imazheri. Teknologjia që ne disponojmë i përket fjalës së fundit të shkencës.Imazheria është e rëndësishme në diagnostikimin e sëmundjeve të tilla si https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-5-mg/ pneumonia, frakturat kockore, infeksione kockore, arthrite, kancer, kolapsin pulmonar etj.

Imazheria është e shpejtë dhe e thjeshte kështu që u vjen në ndihmë veçanërisht në diagnozat emergjente për trajtim. Imazheria është relativisht me kosto jo shumë të lartë duke qenë e përballueshme për pacientet.

Shërbimet që ofrohen në këtë departament janë:

 

  1. Rengen-skopi
  2. Rengen-grafi
  3. Mamografi
  4. Ekografi të gjitha organeve për të rritur dhë fëmijë.
  5. CT-Scaner me dhe pa Kontrast ku përfshihet dhe Angio-CT
  6. Resonancë magnetike.
Leave a reply