• RREGULLA TË ARTA: SI TË MBROHEMI NGA GRIPI?

  RREGULLA TË ARTA: SI TË MBROHEMI NGA GRIPI?

  Gripi transmetohet nga njeriu tek njeriu gjatë teshtimave, kollitjes apo gjatë bashkebisedimit. Më rrallë një individ mund infektohet me virusin e gripit duke prekur objekte të ndotura me këtë virus dhe pastaj perosni të prekë gojën apo hundën e tij…

 • Nefroliza

  Nefroliza

  Shërbimi i nefrologjisë në Spitalin Continental diagnostikon sëmundjet e veshkave dhe trajtimin e tyre. Sëmundjet kronike të veshkave menaxhohen me trajtimin e mirë të diabetit, shmangien e substancave toksike në veshka,  marrjen e antihipertensiveve,…

 • ÇFARË ËSHTË GASTRITI DHE SI KUROHET KJO SËMUNDJE…

  ÇFARË ËSHTË GASTRITI DHE SI KUROHET KJO SËMUNDJE…

  Gastriti është inflamacion (pezmatim ose skuqja) e mukozës së stomakut. Ai mund të jetë në dy forma gastrit akut dhe kronik. Shkaktarët kryesorë të gastritit janë : – infeksioni nga një bakter i quajtur Helicobacter Pylori – Aspirina dhe…

 • Imazheri

  Imazheri

  Departamenti i Imazherisë është një kabinet totalisht i kompletuar ku përfshinë të gjitha llojët e ekzaminimeve imazherike. Ky department drejtohet nga Prof. Dr. Krenar Preza i cili ka një eksperienca shumë të gjatë në imazheri. Teknologjia që ne…

Share