• Imazheri

  Imazheri

  Departamenti i Imazherisë është një kabinet totalisht i kompletuar ku përfshinë të gjitha llojët e ekzaminimeve imazherike. Ky department drejtohet nga Prof. Dr. Krenar Preza i cili ka një eksperienca shumë të gjatë në imazheri. Teknologjia që ne…

 • Kirurgji e Përgjithshme

  Kirurgji e Përgjithshme

  Një nga departamentet shumë funksionale dhe me një staf të kompletuar është Kirurgjia e Përgjithshme. Ajo zë një vend të rëndësishëm në aktivitetin e Spitalit Continental. Trajtimi ekselent i të gjitha patologjive duke filluar që nga traktit digjestiv,…

 • Nga djersa te seksi, ja shenjat e tiroideve!

  Nga djersa te seksi, ja shenjat e tiroideve!

  Nga Jonida Dama Të jetosh shëndetshëm nuk ka të bëjë vetëm me stilin e jetesës, por edhe me kujdesin e vazhdueshëm ndaj organizmit dhe shqetësimëve të ndryshme që mund të kemi. Balanca e trupit dhe shëndeti në përgjithësi varet nga një sërë…

 • Në shtëpinë tonë -Spitali Continental (Top Channel)

  Top Channel, nje emision per Spitalin Continental. Per te mos u humbur…

Share

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREEDownload theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Top 100+ Premium WordPress Themes for 2017 Null24