Gastroentrologjia

Shërbimi i Gastrohepatologjisë në Spitalin Continental ofron diagnostikimin adekuat dhe trajtimin sipas protokolleve botërore me mjekët më të mirë e aparaturat më moderne të sëmundjeve të lidhura me aparatin tretës si Gastritet, ulcerat e stomakut e të duodenit, refluksin gastroezofageal (GERD), tumoret beninje e malinje të traktit tretës, sëmundjen celiake, crohn ‘s disease, kolitet ulceroze, sindromin e zorrës së irrituar, hepatitet pankreatite, gurët në tëmth etj.

Departamenti  i Gastrohepatologjisë ofron:

Vizitë Gastroenterologu

Vizitë Hepatologjike

Gastroskopi me dhe pa sedacion

Biopsi (ezofagut, stomakut, zorrës)

Kolonoskopi

Sigmoidoskopi

Laringoskopi

Kabineti i Endoskopise eshte i pajisur me aparatura me moderne të kohës.

Ekzaminimi i Gastroskopise dhe i kolonoskopisë.

kryet nga mjekë të specializuar dhe me një eksperiencë të gjatë në këtë fushë.

Ekzaminimet kryhen nën asistencen e mjekut reanimator i cili i siguron sedacionin e te semurit me te njejtat standarte si ne vendet e zhvilluara,duke arritur ne kete menyre ne diagnostikim te sakte e trajtim adekuat te sëmundjes.

Leave a reply