Kirurgji e Përgjithshme

Një nga departamentet shumë funksionale dhe me një staf të kompletuar është Kirurgjia e Përgjithshme. Ajo zë një vend të rëndësishëm në aktivitetin e Spitalit Continental. Trajtimi ekselent i të gjitha patologjive duke filluar që nga traktit digjestiv, ezofagu, stomaku, hepari dhe rrugët biliare, pankreasi, colone etj.

Metodat e përdorurara në Kirurgjinë e Përgjithshme në këtë strukturë spitalore i përkasin asaj klasike dhe laparoskopike. Ekipi i mjekëvë që trajtojnë dhe presin pacientët që kanë të bejnë më ndërhyrjet e përgjithshme përbëhet nga emra shumë të njohur në mjekësinë shqiptare dhe atë të huaj si; Prof. Etmond Çeliku, Dr. Engjell Bejtaj etj.

Një brez më i ri kirurgësh shumë të talentuar i janë bashkuar së fundmi Spitalit Continental duke i dhënë shumë energji pozitive punës në grup.

Rezultatet e deritanishme  janë më të vërtetë impresionuese.

Ju mirëpresim çdo ditë!

Leave a reply