Urologji

Urologjia në Spitalin Continental mbulon si moshën e rritur ashtu edhe atë pediatrike me metoda diagnostike, terapeutike dhe metodat kirurgjikale moderne. Kirurgjia laparoskopike dhe minimal invazive është fokusi i departamentit tonë.

Në spitalin Continental gurët në veshka trajtohen gjithmonë me metodat e mbyllura, pa patur nevojë për operacione të hapura e të veshtira për t’u përballuar nga pacienti. Trajtime të tjera si kirurgjitë e tumoreve, trajtimi i impotencës me proteza penile, kirurgjitë e prostatës etj, janë nga fushat kryesore ku ekipi ynë i ,mkjekëve profesionistë është i fokusuar aktualisht.

Në spitalin Continental, shume femijë me probleme urologjike gjejne zgjidhjen e duhur, në sajë te ekipit të vetëm ne Shqipëri të specializuar për urologjinë pediatrike.

Transplanti renal është një risi e futur në urologjinë e spitalit Continental në sajë të bashkëpunimit të ngushtë mes departamenteve përkatëse, duke siguruar kirurgji sipas teknikave të fundit botërore dhe ndjekje adeguate gjatë qëndrimit në spitalin tonë.

Leave a reply