• RREGULLA TË ARTA: SI TË MBROHEMI NGA GRIPI?

  RREGULLA TË ARTA: SI TË MBROHEMI NGA GRIPI?

  Gripi transmetohet nga njeriu tek njeriu gjatë teshtimave, kollitjes apo gjatë bashkebisedimit. Më rrallë një individ mund infektohet me virusin e gripit duke prekur objekte të ndotura me këtë…

 • Nefroliza

  Nefroliza

  Shërbimi i nefrologjisë në Spitalin Continental diagnostikon sëmundjet e veshkave dhe trajtimin e tyre. Sëmundjet kronike të veshkave menaxhohen me trajtimin e mirë të diabetit, shmangien e substancave…

 • ÇFARË ËSHTË GASTRITI DHE SI KUROHET KJO SËMUNDJE…

  ÇFARË ËSHTË GASTRITI DHE SI KUROHET KJO SËMUNDJE…

  Gastriti është inflamacion (pezmatim ose skuqja) e mukozës së stomakut. Ai mund të jetë në dy forma gastrit akut dhe kronik. Shkaktarët kryesorë të gastritit janë : – infeksioni nga një…

 • Imazheri

  Imazheri

  Departamenti i Imazherisë është një kabinet totalisht i kompletuar ku përfshinë të gjitha llojët e ekzaminimeve imazherike. Ky department drejtohet nga Prof. Dr. Krenar Preza i cili ka një eksperienca…

 • Kirurgji e Përgjithshme

  Kirurgji e Përgjithshme

  Një nga departamentet shumë funksionale dhe me një staf të kompletuar është Kirurgjia e Përgjithshme. Ajo zë një vend të rëndësishëm në aktivitetin e Spitalit Continental. Trajtimi ekselent…

 • Nga djersa te seksi, ja shenjat e tiroideve!

  Nga djersa te seksi, ja shenjat e tiroideve!

  Nga Jonida Dama Të jetosh shëndetshëm nuk ka të bëjë vetëm me stilin e jetesës, por edhe me kujdesin e vazhdueshëm ndaj organizmit dhe shqetësimëve të ndryshme që mund të kemi. Balanca e…

Share