Kujdes i Dedikuar

Shëndetësor

Staf i Kualifikuar

Ndërkombëtar

Teknologji bashkëkohore

Në Shqipëri

Rr. Ali Demi tek ish kombinati Poligrafik

Profil Mjeku

Endri KatroMe Shume Info Rreth Mjekut

Merrni keshilla nga mjeket specialist!

Marrja e keshilles se duhur ne kohen e duhur eshte menyra me e mire e parandalimit. Kontaktoni mjekun specialist dhe merrni pergjigje profesionale ne kohe rekord. Spital Kontinental. “Per Ju, Per Familjen, Per Jeten!”

Kontakto Mjekun

Keni pyetje ne lidhje me mjekun specialist? Plotesoni formen ose na kontaktoni ne numrat e telefonit!

Kontakto

Telefononi ne numrat tane te kontaktit +355 69 700 4000  / +355 69 700 1000 ose plotesoni formen dhe merrni pergjigje profesionale ne nje kohe te shkurter

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.

Kontakto

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.