Kujdes i Dedikuar

Shëndetësor

Staf i Kualifikuar

Ndërkombëtar

Teknologji bashkëkohore

Në Shqipëri

Rr. Ali Demi tek ish kombinati Poligrafik

Mjekët Tanë

Bledar Kraja

Departamenti i Gastrohepatologjisë

Fadil Gradica

Kirurg Torakal

Deniona Nunci

Radiologe

Ulf Moebius

Kirurg Ortoped

Rudina Pasho (Pjeçi)

Mjeke Kardiologe

Valmira Abilaliaj

Kirurge e Përgjithshme Laparoskopiste

Rustem Celami

Mjek Gjinekolog
Mjek Kardiolog
Kirurg i Përgjithshëm

Elona Naqellari

Anestezi - Reanimacion

Edi Rembeci

Nefrologe

Valbona Salko

Mjeke Reumatologe

Valbona Alikaj

Neuropsikiatre
Anestezi Reanimacion
Teknike Radiologjie

Zane Mulla

Teknik Imazherie

Skënder Myftari

Teknik Imazherie

Prenotoni nje takim

Duke plotësuar këtë formë ju pranoni që ekspertët e Spital CONTINENTAL tju kontaktojnë duke përdorur të dhënat që ju keni vendosur.

Merrni keshilla nga mjekët profesionist

Na kontaktoni duke plotësuar formën ngjitur dhe merrni një përgjigje nga profesionistët tanë. Ne jemi në dizpozicion të pacientëve tanë 24/7 për çdo shqetësim apo kërkesë rreth mirëqenies dhe shëndetit.

Stafi ynë mjekësor është i përkushtuar maksimalisht për të ofruar shërbimin më të kompletuar dhe profesional shëndetësor ne Shqipëri. Besimi juaj është motivimi ynë për të përmirësuar fasilitetet dhe shërbimet tona!

Sigal

Kontakto

Telefononi ne numrat tane te kontaktit +355 69 700 4000  / +355 69 700 1000 ose plotesoni formen dhe merrni pergjigje profesionale ne nje kohe te shkurter

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.

Kontakto

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.