Kujdes i Dedikuar

Shëndetësor

Staf i Kualifikuar

Ndërkombëtar

Teknologji bashkëkohore

Në Shqipëri

Rr. Ali Demi tek ish kombinati Poligrafik

Rreth Nesh

Të Përkushtuar

Shërbimi ynë mjekësor në përmbushjen e nevojave të komunitetit mbështetet në katër shtylla duke ofruar kështu një cilësi të shkëlqyer klinike, shërbim të përkushtuar, infrastrukturë komode dhe teknologji të avancuar, shërbim financiarisht të përballueshëm.

Misioni Ynë

Të ofrojmë një shërbim mjekësor të fokusuar të pacienti, lehtësisht të arritshëm, të përballueshëm financiarisht, shërbim mjekësor i cili të përmbushë në mënyrë të përkryer nevojat shëndetësore të komunitetit të cilit i shërbejmë.

Përse ne

Ne i jemi dedikuar ofrimit të një sherbimi mjekësor kompetent, standarteve të larta të përkushtimit dhe inovacionit, gjithmonë duke vendosur pacientët dhe familjet e tyre në plan të parë.

Kur ju vini në spital, sillni me vehte më shumë sesa një sëmundje, ju sillni me vehte shpresat, nevojat, pritshmëritë dhe eksperiencat personale. Kjo është arsyeja përse mbi çdo gjë që ne ofrojmë, qëndron krijimi i një marrëdhënie besimi dhe përkujdesje me pacientët dhe familjet e tyre.

Ne kemi njohuritë mjekësore dhe teknologjinë në funksion të diagnostikimit dhe trajtimit. Ju keni përvojën dhe njohuritë mbi trupin tuaj. Familja juaj na jep suportin e duhur emocional dhe informacione që ndihmojnë ekipin mjekësor. Ne besojmë që bashkëpunimi mes nesh si mjekë dhe ju si pacientë do na ndihmojë që së bashku të marrim vendimet më të mira për shëndetin tuaj.

Cfarë mendojnë pacientët tanë!

Staf i kualifikuar -

Ekip Profesionistësh

Prenotoni nje takim

Duke plotësuar këtë formë ju pranoni që ekspertët e Spital CONTINENTAL tju kontaktojnë duke përdorur të dhënat që ju keni vendosur.

Merrni keshilla nga mjeket profesionist

Na kontaktoni duke plotësuar formën ngjitur dhe merrni një përgjigje nga profesionistët tanë. Ne jemi në dizpozicion të pacientëve tanë 24/7 për çdo shqetësim apo kërkesë rreth mirëqenies dhe shëndetit.

Stafi ynë mjekësor është i përkushtuar maksimalisht për të ofruar shërbimin më të kompletuar dhe profesional shëndetësor ne Shqipëri. Besimi juaj është motivimi ynë për të përmirësuar fasilitetet dhe shërbimet tona!

Sigal

Kontakto

Telefononi ne numrat tane te kontaktit +355 69 700 4000  / +355 69 700 1000 ose plotesoni formen dhe merrni pergjigje profesionale ne nje kohe te shkurter

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.

Kontakto

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.