Kujdes i Dedikuar

Shëndetësor

Staf i Kualifikuar

Ndërkombëtar

Teknologji bashkëkohore

Në Shqipëri

Rr. Ali Demi tek ish kombinati Poligrafik

Spital CONTINENTAL
Për ju, për familjen, për jetën.

Shëndeti, mirëqenia dhe përkujdesi shëndetësor i pacientëve tanë është fokusi jonë kryesor, kjo është arsyeja përse ne ndjekim praktikat më të mira në secilin prej shërbimeve tona.

Ekzaminim
Këshillim
Metodologji
Siguri
Mjekë Profesionist
Paketat në ofertë për muajin Tetor
Të përfshirë maksimalisht në shëndetin dhe mirëqenien tuaj.
Shërbimet tona janë të përqëndruara në përmirësimin dhe mirëqenien e pacientit. Çdo pjesëtar i stafit zotëron eksperiencë të pakrahasueshme. Në çdo shërbim do të ofrohet trajtimi i duhur, i merituar nga çdo pacient.

Ortopedi

Besojini profesionistëve Shqiptarë dhe të huaj për të trajtuar çdo problem rreth kockave ose shqetësim muskular.

Kardiologji

Ekspertë mjekësore me specializime shumëvjeçare në trajtimin e sëmundjeve të zemrës dhe enëve të gjakut.

Kirurgji

Të kualifikuar për të përballuar me sukses çdo operacion kirurgjikal të çdo lloj vështirësie. Dedikim i plotë 24/7.

Shërbimet tona

Në çdo shërbim më të mirët!

Pediatri

Shëndeti i fëmijëve tuaj është i pazëvëndësueshëm. Prandaj duhet besuar tek më të mirët.

Ranimacion

Në çdo konsultë ju i jepni zemrës dhe jetës tuaj një shans më shumë drejt shëndetit.

Nefrologji

Ekipi më i kualifikuar mjekësor për çdo konsultë rreth shëndetit të veshkave dhe sëmundjeve.

Imazheri

Kabineti dhe teknologjia më e kompletuar në Shqipëri për departamentin e imazherisë.

Anestezi

Mjekët tane Gastro-Hepatologë kanë eksperiencën dhe njohuritë e duhura për çdo trajtim.

Urologji

Urologjia vjen me metoda diagnostike, terapeutike dhe metodat kirurgjikale moderne.

Staf i kualifikuar -

Ekip Profesionistësh

Çfarë mendojnë pacientët tanë!

Prenotoni një takim

Duke plotësuar këtë formë ju pranoni që ekspertët e Spital CONTINENTAL tju kontaktojnë duke përdorur të dhënat që ju keni vendosur.

Merrni këshilla nga mjekët profesionistë

Na kontaktoni duke plotësuar formën ngjitur dhe merrni një përgjigje nga profesionistët tanë. Ne jemi në dizpozicion të pacientëve tanë 24/7 për çdo shqetësim apo kërkesë rreth mirëqenies dhe shëndetit.

Stafi ynë mjekësor është i përkushtuar maksimalisht për të ofruar shërbimin më të kompletuar dhe profesional shëndetësor ne Shqipëri. Besimi juaj është motivimi ynë për të përmirësuar fasilitetet dhe shërbimet tona!

Sigal

Kontakto

Telefononi ne numrat tane te kontaktit +355 69 700 4000  / +355 69 700 1000 ose plotesoni formen dhe merrni pergjigje profesionale ne nje kohe te shkurter

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.

Kontakto

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.