Kujdes i Dedikuar

Shëndetësor

Staf i Kualifikuar

Ndërkombëtar

Teknologji bashkëkohore

Në Shqipëri

Rr. Ali Demi tek ish kombinati Poligrafik

Departamentet Tona

Shëndeti i fëmijëve tuaj është i pazëvëndësueshëm. Prandaj duhet besuar tek më të mirët.

Në çdo konsultë ju i jepni zemrës dhe jetës tuaj një shans më shumë drejt shëndetit.

Ekipi më i kualifikuar mjekësor për çdo konsultë rreth shëndetit të veshkave dhe sëmundjeve.

Kabineti dhe teknologjia më e kompletuar në Shqipëri për departamentin e imazherisë.

Mjekët tane Gastro-Hepatologë kanë eksperiencën dhe njohuritë e duhura për çdo trajtim.

Ndërhyrje estetike të sigurta, të përballueshme, ne duart e specialistëve.

Departament i kompletuar gjinekologjik për diagnostifikimin dhe trajtimin e problemeve riprodhuese tek femra. 

Shërbimi më i specializuar në lidhje me të gjitha problemet e veshëve, hundës dhe fytit. Specialistë ne mjekësi dhe kirurgji.

Testime dhe përgjigje analizash me saktësi maksimale në kohë rekord. Teknologjia më e avancuar në Shqipëri për çdo pajisje laboratorike.
Urologjia në Spitalin Continental mbulon si moshën e rritur ashtu edhe atë pediatrike me metoda diagnostike, terapeutike dhe metodat kirurgjikale moderne.
Departament shumëfunksional dhe i kompletuar për ndërhyrje kirurgjikale të përgjithshme në menyrë ekselente.
Shërbim profesional për parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve hormonale në disa gjendra specifike të trupit të njohura si gjëndra Endokrine.
Diagnostifikim dhe trajtim i sëmundjeve dhe problemve në alergolologji. Testim dhe administrim i plotë nga mjekë të specializuar.
Konsulta profesional për të gjithë personat që kanë probleme me sistemin kompleks të muskujve, kockave, tendinave, ligamenteve dhe nervave.
Departament i përbërë nga profesionistët më të mirë ne vend ku eksperienca dhe njohuritë janë ato çfarë na karakterizojnë me së miri.

Prenotoni nje takim

Duke plotësuar këtë formë ju pranoni që ekspertët e Spital CONTINENTAL tju kontaktojnë duke përdorur të dhënat që ju keni vendosur.

Merrni keshilla nga mjekët profesionistë

Na kontaktoni duke plotësuar formën ngjitur dhe merrni një përgjigje nga profesionistët tanë. Ne jemi në dizpozicion të pacientëve tanë 24/7 për çdo shqetësim apo kërkesë rreth mirëqenies dhe shëndetit.

Stafi ynë mjekësor është i përkushtuar maksimalisht për të ofruar shërbimin më të kompletuar dhe profesional shëndetësor ne Shqipëri. Besimi juaj është motivimi ynë për të përmirësuar fasilitetet dhe shërbimet tona!

Kontakto

Telefononi ne numrat tane te kontaktit +355 69 700 4000  / +355 69 700 1000 ose plotesoni formen dhe merrni pergjigje profesionale ne nje kohe te shkurter

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.

Kontakto

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.