Kujdes i Dedikuar

Shëndetësor

Staf i Kualifikuar

Ndërkombëtar

Teknologji bashkëkohore

Në Shqipëri

Rr. Ali Demi tek ish kombinati Poligrafik

Gastroenterologji - Spitali Continental

Shërbimi i Gastrohepatologjisë në Spitalin Continental ofron diagnostikimin adekuat dhe trajtimin sipas protokolleve botërore. Me mjekët më të mirë e aparaturat më moderne të sëmundjeve të lidhura me aparatin tretës si Gastritet, ulcerat e stomakut e të duodenit, refluksin gastroezofageal (GERD), tumoret beninje e malinje të traktit tretës, sëmundjen celiake, crohn ‘s disease, kolitet ulceroze, sindromin e zorrës së irrituar, hepatitet pankreatite, gurët në tëmth etj.

Programi i gastroenterologjisë i Spitalit Continental mbështetet shumë në teknikat endoskopike të fundit si për shqyrtimin ashtu edhe për trajtimin kirurgjik të një sërë sëmundjesh. Departamenti i gastroenterologjisë punon drejtpërdrejt me klinika të tjera në këtë drejtim, duke përfshirë radiologjinë, kirurgjinë e përgjithshme dhe onkologjinë. 

Duke pasur parasysh shkallën e lartë të çrregullimeve të traktit tretës dhe hepatobiliar në Shqipëri. Ky departament është rritur në rëndësi në trajtimin e mëlçisë dhe çrregullimeve të lidhura me to, duke e bërë Spitalin Continental unik në mënyrën se si punojmë dhe bashkëpunojmë, në mënyrën se si komunikojmë, ndihmojmë, zgjidhim dhe trajtojmë të gjitha problemet e pacientit tonë. Nuk duhet të shqetësoheni për asgjë pasi ne ju kemi mbuluar.

Departamenti i Gastrohepatologjisë ofron:

Sherbimi i gastroenterologjise tek Spitali CONTINENTAL.

Gastroenterologji - Çfarë është?

Gastroenterologjia është një shkencë e cila studion funksionin normal dhe sëmundjet e stomakut, pankreasit, ezofagut, zorrës së trashë, zorrës së hollë, fshikëzës së tëmthit, rektumit, kanaleve biliare dhe mëlçisë. Të gjithë këta elementë janë thelbësorë për shëndetin e njeriut.
Gastroenterologjia është zgjeruar në mënyrë dramatike në dy dekadat e mëparshme, duke përfshirë nënspecialitete si hepatologjia, pankreatologjia, sëmundjet funksionale të zorrëve me hetime të lëvizshmërisë, endoskopia terapeutike dhe ekografia endoskopike.

6 Arsye Përse të Vizitoni një Gastroenterolog

Këtu janë shtatë arsye të zakonshme, se përse duhet të shkoni te një gastroenterolog:

Urthi

Ju duhet të konsultoheni me një gastroenterolog nëse urthi juaj vazhdon për më shumë se disa javë. Një gastroenterolog mund të inspektojë traktin e sipërm të tretjes me një endoskop për të përcaktuar burimin e shqetësimit tuaj dhe të punojë me ju për të ndërtuar një plan trajtimi.

Një gungë në fyt

Mund të jetë një tregues i një problemi të tretjes nëse përjetoni një gungë në fyt që nuk shoqërohet me simptoma të tjera virale si kongjestion, rrjedhje hundësh ose kollë.

Ndryshimet në zakonet e zorrëve ose gjakderdhje

Është një ide e mirë të vizitoni një gastroenterolog nëse vëreni ndonjë ndryshim në zakonet tuaja të zorrëve. Hemorragjia rektale konsiderohet gjithmonë jonormale, ndërkohë që ne jemi në temën e zorrëve.

Dhimbje të zgjatura të barkut ose fryrje

Dhimbjet e vogla të barkut ose fryrjet mund të jenë të papërshtatshme, por kur ato ndodhin shpesh ose vazhdimisht, ato mund të fillojnë të prishin jetën e përditshme.

Ndjeshmëritë ose intolerancat ushqimore

Alergjitë ushqimore, ndjeshmëritë dhe intolerancat mund të shkaktojnë fryrje, dhimbje stomaku, diarre, gazra, të vjella dhe simptoma të tjera të pakëndshme.

Ekzaminimet parandaluese

Edhe nëse nuk keni simptoma, një gastroenterolog mund të kërkojë prova të sëmundjeve si kanceri i zorrës së trashë.
Departament per Gastroenterologji i dedikuar me mjeke te specializuar gastroenterologe.

Çfarë Shërbimesh Gastroenterologjike Ofrohen nga ky Departament

Në Departamenti i Gastroenterologjisë të Spitalit Continental, një grup profesionistësh është i përkushtuar t’ju ndihmojë të ndiheni më mirë dhe të arrini shëndetin më të madh të mundshëm. Kemi kënaqësinë të ofrojmë një gamë të plotë të procedurave gastroenterologjike, të tilla si kolonoskopia dhe endoskopia e sipërme, si dhe një sërë shërbimesh speciale shtesë.

Mjekët tanë shumë të trajnuar, asistentët e mjekëve, praktikuesit e infermierëve dhe personeli mbështetës janë të përkushtuar për të ofruar shërbime të shkëlqyera dhe kujdes të personalizuar në trajtimin, edukimin dhe parandalimin e problemeve të tretjes.

Hapi i parë drejt një trajtimi efektiv është një diagnozë e saktë. Për shkak se simptomat janë zakonisht të paqarta, diagnostikimi i një problemi të tretjes është i vështirë. Nga ana tjetër, mjekët tanë gastroenterologë në Spitalin Continental në Tiranë, janë specialistë në profesionin e tyre dhe kanë një ekspertizë prej vitesh në zbulimin e këtyre problemeve.

Ata do të punojnë për të marrë një diagnozë të qartë në mënyrë që trajtimi të fillojë. Procedurat e specializuara përdoren gjithashtu për të diagnostikuar probleme specifike gastrointestinale. Këto analiza kryhen nga mjekët tanë profesionistë të cilët kanë shumë përvojë me to dhe mund të interpretojnë rezultatet. Disa nga metodat tona të avancuara diagnostikuese janë si më poshtë:

Semundjet qe prekin me se shumti stomakun
  • Ekzaminimi gastroenterologjik
  • Ekzaminimi hepatologjik
  • Gastroskopi (me dhe pa qetësues)
  • Biopsi
  • Kolonoskopia
  • Sigmoidoskopia
  • Laringoskopia

Pasi të jetë finalizuar diagnoza, gastroenterologu ynë do të zbatojë planin tuaj të trajtimit. Një mori faktorësh do të vendosin planin tuaj specifik të trajtimit dhe ekipi ynë do të zgjedhë metodën e terapisë që do t’ju japë rezultatet më të mira.

Përfitimet e Vizitës tek Specialistët Tanë të Gastroenterologjisë

Në ditët e sotme, ju keni shumë zgjedhje kur bëhet fjalë për vendin ku kujdeseni për shëndetin tuaj, kështu që është e rëndësishme të bëni kërkimin tuaj. Këtu, në Spitalin Continental ne kurrë nuk e harrojmë atë që ka rëndësi, individin. I gjithë stafi ynë është i përkushtuar për të ofruar kujdes të dhembshur, të përqendruar te pacienti dhe kujdes të individualizuar.

Nëse po pyesni veten pse duhet të konsultoheni me një gastroenterolog, ka shumë përparësi.
Kur bëhet fjalë për shëndetin tuaj, mund të jetë e vështirë të kuptosh se çfarë po i shkakton simptomat. Si rezultat, specialistët tanë gastroenterologë kryejnë ekzaminime të plota për të përcaktuar shkakun kryesor të problemit.

Për të vendosur një diagnozë, ata përdorin disa teknika diagnostikuese dhe imazherike. Në fund, do të keni një diagnozë të saktë bazuar në rezultatet e testit, jo vetëm supozime të arsimuara bazuar në simptomat tuaja.
Do të mësoni se çfarë i shkakton problemet tuaja duke u konsultuar me një specialist gastroenterolog. Zakonisht është më mirë t’i vëreni ato sa më shpejt që të jetë e mundur.

Zakonisht ato mund të trajtohen pa pasoja afatgjata ose të rrezikshme. Për fat të mirë, pasi të keni marrë një diagnozë dhe të keni filluar terapinë, duhet të shihni një përmirësim të ndjeshëm në simptomat tuaja.

Pse të Zgjidhni Spitalin Continental?

Një qasje multidisiplinare ndaj kujdesit

Mjekë, kirurgë, mjekë infermierë të certifikuar, infermierë dhe specialistë të tjerë përbëjnë ekipin tonë, i cili koordinon kujdesin e pacientit dhe bashkëpunon me ta për të promovuar rezultatet më të mira të mundshme për ta.

Përqendrimi te pacienti

Spitali ynë ka marrë një angazhim për të vendosur pacientin në plan të parë. Ne përpiqemi t’u shërbejmë pacientëve me shërbime profesionale të kalibrit më të madh.

Transparenca

Para procedurës, klinikat e kirurgjisë zbulojnë informacionin e kostos, dhe jo më pas.

Procedura të sigurta dhe cilësore

Ne qëndrojmë në nivelet më të larta të përsosmërisë dhe profesionalizmit.

Trajtim i personalizuar

Shërbime të specializuara në një mjedis më intim që ngjason më shumë si në shtëpi. Mjekët janë të çertifikuar dhe zotërojnë shumë vite eksperiencë në diagnostikimin dhe trajtimin e problemeve lidhur me Gastroenterologjinë.

Të menduarit përpara

Ne përpiqemi të kombinojmë një bazë të fortë në konceptet mjekësore me një traditë të dashur, të motivuar nga besimi se shëndeti i pacientit është prioriteti ynë kryesor.

Ku Mund të na Gjeni

Na gjeni ne Rrugen Ali Demi, në Tirane, Shqiperi. Nëse keni nevojë për informacione të mëtejshme, disa këshilla ose ndonjë trajtim në lidhje me Gastroenterologjinë, mund të vizitoni Departamentin tonë të Gastroenterologjisë duke të caktoni një takim me një nga mjekët tanë me përvojë, na kontaktoni në, +355 69 700 4000, na dërgoni email në info@spitalicontinental.com ose vizitoni faqen tonë të internetit në https://spitalicontinental.com/. Ne jemi këtu për ju, familjen tuaj, jetën tuaj!

Shërbimet të tjera

Testime dhe përgjigje analizash me saktësi maksimale në kohë rekord. Teknologjia më e avancuar në Shqipëri për çdo pajisje laboratorike.

Urologji

Urologjia në Spitalin Continental mbulon si moshën e rritur ashtu edhe atë pediatrike me metoda diagnostike, terapeutike dhe metodat kirurgjikale moderne.
Departament shumëfunksional dhe i kompletuar për ndërhyrje kirurgjikale të përgjithshme në menyrë ekselente.
Shërbim profesional për parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve hormonale në disa gjendra specifike të trupit të njohura si gjëndra Endokrine.

Cfare mendojne pacientet tane!

Plotesoni formen dhe merrni pergjigje nga mjeket tane profesionist

Telefono +355 69 700 4000 ose plotesoni formen dhe nje nga mjeket tane do tju informoj rreth sherbimeve qe ne ofrojme.

Duke klikuar butonin "Kontakto" une pranonj qe nje nga mejeket e Spital Continental do te me kontaktoje me ane te nje mesazhi ose telefonate ne numrin e telefonit te lene nga une ne lidhje me problematiken e pyetur nga une ne formen e kontaktit.

Kontakto

Telefononi ne numrat tane te kontaktit +355 69 700 4000  / +355 69 700 1000 ose plotesoni formen dhe merrni pergjigje profesionale ne nje kohe te shkurter

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.

Kontakto

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.