Kujdes i Dedikuar

Shëndetësor

Staf i Kualifikuar

Ndërkombëtar

Teknologji bashkëkohore

Në Shqipëri

Rr. Ali Demi tek ish kombinati Poligrafik

Nefroliza

Tabela e kontentit

Nefroliza
Paketat e vlefshme deri në 31 Dhjetor 2023

Shërbimi i nefrologjisë në Spitalin Continental diagnostikon sëmundjet e veshkave dhe trajtimin e tyre. Sëmundjet kronike të veshkave menaxhohen me trajtimin e mirë të diabetit, shmangien e substancave toksike në veshka,  marrjen e antihipertensiveve, dietën, modifikimin e peshës dhe e fundit , faza e insuficiencës renale me terapi zëvendësuese.

Keni te njejtat shqetesime?

Kontaktoni Spitalin CONTINENTAL ne nje nga format e kontaktit

Tabela e kontentit

Shperndaj:

Poste te tjera

Foto qe ilustron ankthin dhe simptomat e tij

10 Mënyra Për Të Menaxhuar Ankthin

Ndryshimet në stilin e jetesës, si kufizimi i kafeinës, meditimi dhe ngrënia e një diete të ekuilibruar mund të ndihmojnë shumë për të lehtësuar simptomat

NA KONTAKTONI

Kontakto

Telefononi ne numrat tane te kontaktit +355 69 700 4000  / +355 69 700 1000 ose plotesoni formen dhe merrni pergjigje profesionale ne nje kohe te shkurter

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.

Kontakto

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.