Kujdes i Dedikuar

Shëndetësor

Staf i Kualifikuar

Ndërkombëtar

Teknologji bashkëkohore

Në Shqipëri

Rr. Ali Demi tek ish kombinati Poligrafik

Kirurgjia Plastike - Spital CONTINENTAL

Kirurgjia plastike në Spitalin Continental është një department që I ofron të gjitha shërbimet, që nga kirurgjia estetike e deri tek ajo rikonstruktive. Metodat kirurgjikale janë bashkekohore dhe stafi është i specializuar për t’ju ardhur në ndihmë pacientëve për të gjitha nevojat që ata kanë. Profesorët me të cilët bashkëpunon spitali janë me një eksperiencë shumë të gjatë në këtë fushë dhe të kualifikuar në kirurgji plastike, estetike dhe rikonstruktive.

Në spitalin tonë ofrohen te gjitha nderhyrjet trend të kësaj fushe duke nisur që nga Rhinoplastia me tekniken e mbyllur deri tek rindertimi i gjirit pas mastektomisë. Kirurgët tanë aplikojnë mbushjet me dhjamin e vetë pacientit që është një risi në vitet e fundit dhe jo çdo mjek eshte i aftë ta kryejë si procedurë.

Tek ne ofrohen edhe kirurgji të gjymtyrëve si; sindaktili ose polidaktili që kanë të bëjnë me ç’rregullime të gishtërinjve si kontraktura ose gishtat e bashkuar. Përsa i përket estetikes dhe të bukures ofrohen protezat më cilesore në treg si Mentor dhe Allergan për zmadhimin e gjirit dhe vitheve.

Çfarë është kirurgjia plastike dhe si funksionon në Spital CONTINENTAL

Kirurgjia plastike dhe kirurgjia estetike janë dy fusha mjekësore të lidhura ngushtë që merren me restaurimin, rindërtimin dhe ndryshimin kirurgjikal të trupit të njeriut. Spitali Continental ofron një gamë të gjerë trajtimesh korrigjuese dhe shtuese për pacientët e të gjitha moshave, nga fëmijët me defekte të lindura deri tek të rriturit me lëndime aksidentale, si dhe procedura për të ngadalësuar procesin e plakjes.
Spitali Continental, i konsideruar si Spitali më i mirë në Tiranë, është i përkushtuar për të ofruar kujdes të jashtëzakonshëm ndaj pacientëve nëpërmjet ekipit të tij ndërdisiplinor të mjekëve që kryejnë operacione plastike dhe estetike.
Kirurgjia estetike është një nga aspektet më të rëndësishme të kirurgjisë estetike, pasi i mundëson një personi të përmirësojë pamjen e trupit të tij përmes operacionit. Ai përfshin teknika kirurgjikale dhe, në situata të caktuara, teknika jokirurgjikale për të përmirësuar tërheqjen estetike, simetrinë trupore dhe përmasat e një personi.
Spitali Continental përmban një departament të specializuar për pacientët e kirurgjisë kozmetike dhe plastike me infrastrukturë të klasit botëror dhe teknologji inovative. Ne kemi disa nga kirurgët plastikë më të mirë në Shqipëri dhe është nder të punoni me ta. Ata ofrojnë shërbime të kualifikuara për pacientët që kërkojnë këshilla të ekspertëve, për këtë arsye konsiderohet si një nga spitalet më të mira të kirurgjisë plastike në Tiranë.

Çfarë Është Kirurgjia Plastike?

Termi grek “plastikos” do të thotë “të formosh”, kështu e mori emrin kirurgjia plastike. Kirurgjia plastike është një specialitet kirurgjik që fokusohet në përmirësimin e pamjes së një personi si dhe korrigjimin e deformimeve në fytyrë dhe trup të shkaktuara nga sëmundje, trauma ose anomali kongjenitale. Kirurgjia plastike përmirëson funksionin dhe estetikën. Procedurat rindërtuese dhe estetike (kozmetike) përfshihen të dyja në kirurgjinë plastike.

kirurgjia plastike ne Spital Continental.
Kirurgjia estetike tek spitali continental

Çfarë Është Kirurgjia Estetike?

Procedurat, teknikat dhe trajtimet e kirurgjisë estetike, të gjitha përpiqen të përmirësojnë pamjen e një pacienti. Qëllimet kryesore janë tërheqja vizuale, simetria dhe proporcioni. Kirurgjia estetike, e njohur shpesh si kirurgjia kozmetike, mund të përdoret për të përmirësuar dhe trajtuar çdo pjesë të trupit, duke përfshirë kokën, qafën dhe fytyrën në këtë rast.

Çfarë lloj Operacionesh Plastike Trajton ky Departament?

Spitali Continental si një nga Spitalet më të mira për kirurgji estetike dhe rikonstruktive në Tiranë ofron një gamë të gjerë trajtimesh duke përfshirë procedurat rikonstruktive dhe estetike. Të dyja këto lloje të operacioneve ofrohen nga ekipi ynë profesional i kirurgëve plastikë dhe mjekëve.
Procedurat Kozmetike (Për të Dyja Gjinitë) Përfshijnë:

 • Rinoplastika
 • Blefaroplastika
 • Kirurgjia e veshit
 • Rimodelimi i mjekrës
 • Lifting i Fytyrës
 • Zmadhim gjoksi
 • Reduktimi i gjirit
 • Mastopeksia
 • Ngritja e krahëve
 • Liposuksion
 • Abdominoplastikë (Tummy Tuck)
 • Lifting i kofshëve 
 • Rimodelimi i vitheve
 • Kirurgjia e organeve gjenitale
 • Kirurgjia e variçeve
kirurgjia plastike rikonstruktive ne Spital Continental.

Procedurat Rindërtuese

Qëllimi i kirurgjisë rindërtuese është të shërojë njerëzit dhe të rivendosë funksionin. Përdoret për të korrigjuar dhe ristrukturuar strukturat trupore që janë dëmtuar nga defektet e lindjes, anomalitë e zhvillimit, traumat/lëndimet, infeksionet, tumoret ose sëmundjet. Kirurgët plastikë që kryejnë operacione rindërtuese, nga ana tjetër, përpiqen të përmirësojnë dhe rivendosin bukurinë. Kirurgjia estetike është një nënkategori e kirurgjisë rindërtuese në të cilën përfitimi kryesor funksional është një pamje e përmirësuar. Ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë informacion rreth këtyre trajtimeve dhe shërbimeve që ne ofrojmë.

Pse të Zgjidhni Spitalin Kontinental për Kirurgji Estetike dhe Rindërtuese?

Spitali Continental është Spitali më i mirë në Tiranë për kirurgjinë estetike dhe rikonstruktive, me një reputacion për ofrimin e një game të gjerë shërbimesh për të përmirësuar pamjen dhe vetëbesimin e pacientit. Përpara kryerjes së çdo procedure ndaj pacientit, profesionistët tanë, kirurgët plastikë më të mirë, u japin atyre udhëzime dhe informacione për procedurat, kirurgjikale dhe jokirurgjikale. Ekspertët tanë diskutojnë tërësisht përfitimet dhe të metat e kirurgjisë estetike dhe rindërtuese në mënyrë që pacientët të jenë plotësisht të informuar për rezultatet e pritura.
Kirurgët tanë të aftë bashkëpunojnë me specialistë të tillë si onkologë, gjinekologë, dermatologë, kirurgë bariatrikë dhe ortopedë për të siguruar që pacientët tanë të marrin rezultatet më të mira të mundshme pas operacionit. Kirurgët tanë plastikë në Tiranë, janë më të mirët pasi kontrollojnë shëndetin e pacientit dhe japin këshilla për procedurat që do të kryhen. Spitali Continental është Spitali më i mirë i kirurgjisë estetike në Tiranë, bazuar në kënaqësinë e pacientit, sepse ne kryejmë atë që themi se do të bëjmë pa rrezikuar shëndetin e pacientit.

Përfitimet nga Kirurgjia Plastike

Kirurgjia plastike jo vetëm që sjell përfitime fiziologjike, por gjithashtu ofron përfitime psikologjike. Nëse keni nevojë për kirurgji plastike për të përmirësuar bukurinë ose shëndetin tuaj, kontaktoni Spitalin Continental, me mjekët dhe kirurgët më të mëdhenj në Tiranë dhe merrni një vlerësim të plotë sa më shpejt. Kirurgët plastikë përdorin pajisje dhe metoda novatore për të ofruar rezultatet më të mira të mundshme.

Këtu janë disa nga përfitimet e kirurgjisë plastike:

Rrit Vetëvlerësimin Tuaj

Ndihesh mirë kur dukesh mirë. Është një fakt i njohur që pamja juaj ka një ndikim në disponimin tuaj. Jeni më të prirur të jeni pozitivë dhe të sigurt në vetvete nëse jeni të kënaqur me pamjen tuaj fizike. Si rezultat, njerëzit që ndërmarrin këto trajtime janë shpesh të pasigurt për pamjen e tyre dhe të vetëdijshëm për këtë. Vetëbesimi i tyre fillon të rritet teksa arrijnë pamjen ideale.

Ndjesia e Lumturisë

Kur i nënshtroheni një operacioni, do të arrini pamjen e dëshiruar, e cila do t’ju rrisë vetëbesimin dhe do të përmirësojë shëndetin tuaj mendor. Kur një person është i vetëdijshëm për një karakteristikë fizike ose pamjen e tij të përgjithshme, ai mund të tërhiqet. Kur njerëzit marrin pamjen e tyre ideale, u rikthehet vetëvlerësimi, ata priren të ndihen më pak nervozë.

Përmirësimet e Shëndetit Fizik

Shëndeti juaj fizik mund të përmirësohet së bashku me pamjen tuaj me operacione të ndryshme kozmetike, si për shëmbull:

Reduktimi i Dhimbjeve

Kirurgjia e zvogëlimit të gjirit kryhet shpesh tek gratë me gjoks të madh. Dhimbjet e shpinës, qafës, dhimbjet e kokës, madje edhe mpirja në gjymtyrë mund të shkaktohen nga gjinjtë e mëdhenj. Dhimbja e këtyre pacientëve mund të reduktohet ndjeshëm me zvogëlimin e gjoksit.

Frymëmarrja e Përmirësuar

Rinoplastika, e njohur shpesh si riformësimi i hundës, mund t’ju ndihmojë të merrni frymë më mirë, duke përmirësuar gjithashtu pamjen e hundës.

Hiqni çdo Yndyrë të Tepërt

Pas liposuksionit ose një shtrëngimi të stomakut, zakonisht është më e lehtë të ruani peshën tuaj. Rezultatet e favorshme mund t’ju inkurajojnë t’i përmbaheni një diete të shëndetshme dhe rutinës së ushtrimeve për të ruajtur një peshë të shëndetshme.

Më Shumë Mundësi

Njerëzit më tërheqës, sipas shumë hulumtimeve, kanë një karrierë dhe perspektiva personale më të mëdha. Njerëzit fizikisht tërheqës zbulojnë më shumë mundësi në fushat e marketingut pasi bukuria i tërheq ata.

Ku Mund të na Gjeni

Na gjeni ne Rrugen Ali Demi, Tirane, në Shqiperi. Nëse keni nevojë për informacione të mëtejshme, pak këshilla ose ndonjë trajtim në lidhje me kirurgjinë plastike dhe për departamente të tjera mjekësore, ju lutemi caktoni një takim me një nga mjekët tanë dhe kirurgët plastikë me përvojë.
Na kontaktoni në, +355 69 700 4000, ose na dërgoni email në info@spitalicontinental.com. Ne jemi këtu për ju, familjen tuaj, jetën tuaj!

Shërbimet të tjera

Testime dhe përgjigje analizash me saktësi maksimale në kohë rekord. Teknologjia më e avancuar në Shqipëri për çdo pajisje laboratorike.

Urologji

Urologjia në Spitalin Continental mbulon si moshën e rritur ashtu edhe atë pediatrike me metoda diagnostike, terapeutike dhe metodat kirurgjikale moderne.
Departament shumëfunksional dhe i kompletuar për ndërhyrje kirurgjikale të përgjithshme në menyrë ekselente.
Shërbim profesional për parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve hormonale në disa gjendra specifike të trupit të njohura si gjëndra Endokrine.

Cfare mendojne pacientet tane!

Plotesoni formën dhe merrni pergjigje nga mjekët tanë profesionistë

Telefono +355 69 700 4000 ose plotesoni formen dhe nje nga mjeket tane do tju informoj rreth sherbimeve qe ne ofrojme.

Duke klikuar butonin "Kontakto" une pranonj qe nje nga mejeket e Spital Continental do te me kontaktoje me ane te nje mesazhi ose telefonate ne numrin e telefonit te lene nga une ne lidhje me problematiken e pyetur nga une ne formen e kontaktit.

Kontakto

Telefononi ne numrat tane te kontaktit +355 69 700 4000  / +355 69 700 1000 ose plotesoni formen dhe merrni pergjigje profesionale ne nje kohe te shkurter

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.

Kontakto

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.