Kujdes i Dedikuar

Shëndetësor

Staf i Kualifikuar

Ndërkombëtar

Teknologji bashkëkohore

Në Shqipëri

Rr. Ali Demi tek ish kombinati Poligrafik

Laboratori - Spital CONTINENTAL

Spitali Continental disponon laboratorë analizash të pajisur me aparaturat më të fundit te cilat përdorin metodologjitë më të reja të çertifikuara të ekzaminimeve imunologjike, biokimike, hematologjike me pajisje laboratorike të cilat falë programit të ndërtuar me sistemin bar-code garanton kushtin themelor në Kiminë Klinike,atë të identifikimit të plotë të të gjithë procesit të analizave. Stafi i Laboratorëve bashkëpunon me mjekët duke siguruar njohuri dhe qasje në udhëzimet e fundit të testimit dhe trajtimit. Ne ofrojmë teste klinike laboratorike për të mbështetur sistemin e kujdesit shëndetësor në spitalin tonë. Laboratori ynë kryen kontrollin e përditshëm të cilësisë duke plotësuar kështu standardet europiane. Laboratori ynë është përkushtuar që të ndihmojë pacientin duke ofruar rezultatet më të mira të testimit të cilësisë dhe interpretimet.

Tipologjia e analizave që ne ofrojmë është:

  1.   Hormonet e fertilitetit
  2.   Hormonet e tiroides
  3.   Hormonet e hipofizës
  4.   Hormonet e gjëndrës mbiveshkore
  5.   Markuesit tumoralë të traktit gastro-intestinal
  6.   Markuesit tumoralë të gjirit, vezoreve,  testikujve
  7.   Markuesit tumoralë të pulmonëve
  8.   Markuesit tumoral të prostatës

Teste mikrobiologjike:

Spitali Continental I cili ndodhet në Tiranë, Shqipëri, ofron trajtim të veçantë, cilësi dhe kosto të arritshme dhe, më e rëndësishmja, një mënyrë jetese të shëndetshme në të ardhmen. Të gjithë jemi të vetëdijshëm se një spital ka një sërë departamentesh, si Radiologjia, Kirurgjia ose Departamenti i Urgjencës. Megjithatë, ekziston një seksion i spitalit i njohur si “Departamenti i Laboratorit”. Ky departament, si të tjerët, është vendimtar.

Departamentet e Spitalit Continental, veçanërisht seksioni laboratorik, ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh dhe trajtimesh. Departamenti i Laboratorit të Spitalit Continental është një nga shtyllat e spitalit në ofrimin e një trajtimi të shkëlqyer për pacientët e tij. Laboratori i Spitalit Continental, së bashku me mjekët e tij të përkushtuar, punon për të arritur vizionin dhe misionin duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh dhe analizash.

Departamenti i Laboratorit të Spitalit Continental kryen teste për pacientët për diagnostikimin, parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve. Një departament laboratori kërkon disa njerëz me grupe aftësish të ndryshme për të qenë i suksesshëm, kjo është arsyeja pse ne jemi krenarë. Të gjithë pacientët të cilëve u shërbejmë trajtohen me shumë kujdes nga ekipi ynë i mjekëve si dhe personeli i tyre.

Për të ofruar trajtimin më të mirë për pacientët, nevojitet një staf me përvojë dhe talent, prandaj ne punojmë për të zbuluar, diagnostikuar dhe trajtuar një sërë çrregullimesh.

Çfarë Është një Laborator Klinik?

Një laborator klinik, i quajtur shpesh një laborator mjekësor është një ambient që kryen teste në mostrat e pacientëve si gjaku ose urina dhe analizon rezultatet. Këto teste përdoren për të mbledhur informacion në lidhje me shëndetin e një pacienti për të diagnostikuar, trajtuar dhe parandaluar sëmundjen.

Stafi ynë laboratorik me njohuri të plote, në Spitalin Continental është edukuar për të trajtuar siç duhet monstrat e pacientëve, për t’i testuar ato dhe për të analizuar dhe interpretuar rezultatet. Testimi laboratorik është thelbësor në zbulimin e asaj që është (ose jo) e gabuar me një pacient të caktuar. Çdo ditë, laboratori ynë i pajisur me pajisje të nivelit të lart, në Spitalin Continental përpunon një numër të madh mostrash pacientësh për një sërë qëllimesh diagnostikuese.

Rëndësia e Analizave të Sakta

Saktësia, besueshmëria dhe afati kohor i gjetjeve të raportuara të testit janë të gjitha shembuj të cilësisë laboratorike. Për të qenë të dobishme, rezultatet laboratorike duhet të jenë aq të sakta sa të jetë e mundur, të gjitha aktivitetet laboratorike duhet të jenë të besueshme dhe raportimi duhet të jetë i shpejtë. Kjo është ajo që ofron Spitali Continental në Tiranë. Ne e kuptojmë se për të arritur shkallën më të lartë të saktësisë dhe besueshmërisë, të gjitha proceset dhe operacionet në laborator duhet të kryhen në mënyrë sa më efikase.
Laboratori ynë është një sistem i komplikuar me shumë pjesë lëvizëse dhe shumë njerëz që punojnë në të. Kompleksiteti i sistemit kërkon përfundimin e duhur të proceseve dhe procedurave të shumta. Si rezultat, që ne të arrijmë performancë të pranueshme laboratorike, modeli i sistemit të menaxhimit të cilësisë, i cili merr në konsideratë sistemin e plotë, është vendimtar. Kur të gjitha procedurat dhe proceset laboratorike rregullohen në një kornizë logjike dhe të menaxhueshme, shanset që ato të trajtohen siç duhet rriten.
Për të pasur një sistem të menaxhimit të cilësisë funksionale, struktura dhe administrimi i laboratorit duhet të organizohen në mënyrë të tillë që të mund të formohen dhe zbatohen politikat e cilësisë. Personeli kompetent dhe i motivuar është burimi më i vlefshëm laboratorik. Ekipi ynë i ekspertëve ofron një gamë të gjerë shërbimesh dhe trajtimesh me cilësi të lartë dhe me një qëllim në mendje: të kujdeset dhe të kuptojë nevojat e pacientit. Shumë aspekte të menaxhimit dhe monitorimit njerëzor trajtohen nga sistemi i menaxhimit të cilësisë, i cili thekson nevojën për inkurajim dhe motivim. Në laboratorin tonë, ne përdorim një sërë pajisjesh, ku të gjitha janë në gjendje të mirë pune. Programi i menaxhimit të pajisjeve në një sistem të menaxhimit të cilësisë përfshin zgjedhjen e pajisjeve të përshtatshme, instalimin e duhur të tyre, verifikimin që pajisjet e reja funksionojnë mirë dhe vendosjen e një sistemi mirëmbajtjeje.

Analiza Laboratorike ne Spital CONTINENTAL.

Përse Laboratori ynë Është më i Miri në Shqipëri?

Ne tërheqim konsulentë dhe specialistë të shquar në mënyrë që të punojnë me ne për shkak të reputacionit tonë për trajtimin e shkëlqyer klinik dhe kulturën e mirëpritjes, si dhe investimin tonë të vazhdueshëm në teknologji dhe pajisje. Ne bashkëpunojmë me dhjetëra mijëra nga më ekspertët dhe profesionistët e kujdesit shëndetësor të industrisë. Spitali Continental është i përkushtuar për të ofruar shërbime inovative mjekësore për pacientët tanë, duke përfshirë aksesin në teknologjinë më të avancuar të trajtimit.

Spitali Continental është i përkushtuar për të ofruar kujdes me cilësi të lartë dhe me kosto efektive. Ne tashmë kemi personelin më të kualifikuar dhe të trajnuar mirë për t’u siguruar që të gjitha ekzaminimet tuaja të kalojnë pa probleme. Ekspertët tanë bëjnë përpjekje të mëdha për të eliminuar mundësinë e gabimeve gjatë testimit. Ne kemi një histori të sigurimit të rezultateve më të sakta dhe më të besueshme në një kohë të shkurtër.

Nga testimi i besueshëm deri te mbledhja e mostrave, Laboratori i Spitalit Continental beson se ju ofron komoditetin më të madh të mundshëm. Çdo praktikë me të cilën ne bashkëpunojmë vlerëson një qasje të personalizuar. Raportet tona mund të personalizohen për t’iu përshtatur saktësisht nevojave tuaja. Sugjerimet tuaja për mënyrën se si mund t’ju shërbejmë më mirë janë gjithmonë të mirëseardhura. Ne ofrojmë kujdes të cilësisë së lartë për pacientët nga profesionistë të kujdesit shëndetësor shumë të aftë dhe etikë.

Ne, e arrijmë këtë përmes trajnimeve dhe kërkimeve të gjera, përdorimit të pajisjeve dhe teknologjisë bashkëkohore dhe formimit të bashkëpunimeve me organizata të njohura që plotësojnë nivelet më të larta të kujdesit ndaj pacientit. Ne punojmë së bashku për të garantuar që pacientët të jenë të kënaqur, që institucioni të jetë i qëndrueshëm, punonjësit të jenë besnikë dhe të ofrohet kujdes shëndetësor në komunitet. Në Spitalin Continental ju nuk jeni vetëm një pacient, jeni gjithçka për ne!

Ku Mund të na Gjeni

Na gjeni ne rrugen Ali Demi, në Tirane, Shqiperi. Nëse keni nevojë për informacione të mëtejshme, këshilla ose ndonjë trajtim në lidhje me shërbimet laboratorike ose për departamente të tjera mjekësore, ju lutemi caktoni një takim me një nga mjekët tanë me përvojë, na kontaktoni në, +355 69 700 4000, ose na dërgoni email në info@spitalicontinental.com. Ne jemi këtu për ju, familjen tuaj, jetën tuaj!

Shërbimet të tjera

Mjekët tane Gastro-Hepatologë kanë eksperiencën dhe njohuritë e duhura për çdo trajtim.

Ndërhyrje estetike të sigurta, të përballueshme, ne duart e specialistëve.

Departament i kompletuar gjinekologjik për diagnostifikimin dhe trajtimin e problemeve riprodhuese tek femra. 

Shërbimi më i specializuar në lidhje me të gjitha problemet e veshëve, hundës dhe fytit. Specialistë ne mjekësi dhe kirurgji.

Cfare mendojne pacientet tane!

Plotesoni formen dhe merrni pergjigje nga mjeket tane profesionist

Telefono +355 69 700 4000 ose plotesoni formen dhe nje nga mjeket tane do tju informoj rreth sherbimeve qe ne ofrojme.

Duke klikuar butonin "Kontakto" une pranonj qe nje nga mejeket e Spital Continental do te me kontaktoje me ane te nje mesazhi ose telefonate ne numrin e telefonit te lene nga une ne lidhje me problematiken e pyetur nga une ne formen e kontaktit.

Kontakto

Telefononi ne numrat tane te kontaktit +355 69 700 4000  / +355 69 700 1000 ose plotesoni formen dhe merrni pergjigje profesionale ne nje kohe te shkurter

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.

Kontakto

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.