Kujdes i Dedikuar

Shëndetësor

Staf i Kualifikuar

Ndërkombëtar

Teknologji bashkëkohore

Në Shqipëri

Rr. Ali Demi tek ish kombinati Poligrafik

BLOG

Prenotoni një takim

Duke plotësuar këtë formë ju pranoni që ekspertët e Spital CONTINENTAL tju kontaktojnë duke përdorur të dhënat që ju keni vendosur.

Merrni keshilla nga mjekët profesionistë

Na kontaktoni duke plotësuar formën ngjitur dhe merrni një përgjigje nga profesionistët tanë. Ne jemi në dizpozicion të pacientëve tanë 24/7 për çdo shqetësim apo kërkesë rreth mirëqenies dhe shëndetit.

Stafi ynë mjekësor është i përkushtuar maksimalisht për të ofruar shërbimin më të kompletuar dhe profesional shëndetësor ne Shqipëri. Besimi juaj është motivimi ynë për të përmirësuar fasilitetet dhe shërbimet tona!

Kontakto

Telefononi ne numrat tane te kontaktit +355 69 700 4000  / +355 69 700 1000 ose plotesoni formen dhe merrni pergjigje profesionale ne nje kohe te shkurter

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.

Kontakto

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.