Otorinolaringologji

Kabineti i Otorino – Laringologjisë në Spitalin Continental ofron shërbim të integruar për sëmundjet e veshit, hundës dhe fytit. Kjo bazuar në profilaksinë, diagnozën, mjekimin dhe edukim e ndjekje për kujdesin rehabilitues.

Shërbimet që ne ofrojmë janë:

–          Otoskopi.

–          Rhinoskopi.

–          Laringoskopi.

–          Matje e dëgjimit me kamerton.

–          Diagnostikimi dhe trajtimi i sëmundjes së marramendjes. (veshi i mesem)

–          Diagnostikimi dhe trajtimi i sëmundjes së bajameve të qelbëzuara dhe kronike.

–          Trajtimi i zhurmës në vesh. (Tinitus auris)

–          Diagnostikimi dhe trajtimi i vegjetacioneve adenoide. (Mish i huaj në hundë)

–          Diagnostikimi dhe trajtimi i dhimbjeve të kokës. (sinuziti)

–          Diagnostikimi dhe trajtimi i veshtirësisë së frymëmarrjes me hundë (riniti alergjik, polipoz, hipertrofia e mishrave te hundës, deformimi i perdes së hundës)

–          Gjak-derdhja nga hunda. (Epistaksis)

–          Heqja e trupit të huaj në hundë, vesh, fyt.

–          Lavazh i veshit.

Leave a reply