Operacioni me Laser për Hemorroidet: Trajtimi i Prolapsit Hemorroidal

Trajtimi i hemorroideve me laser

Hemorroidet janë një nga problemet më të zakonshme dhe të diskutueshme të shëndetit të zorrëve, prekëse një pjesë të konsiderueshme të popullsisë në një moment të jetës së tyre. Këto struktura vaskulare në kanalin anal mund të inflamohen, të zgjerohen dhe në raste më të avancuara, të bien jashtë (prolaps), duke shkaktuar dhimbje, gjakderdhje dhe […]