Sinusiti – Shkaqet, Simptomat, Diagnoza Dhe Trajtimi

Sinusiti është një gjendje e zakonshme inflamatore që prek sinuset, zgavrat e vogla të mbushura me ajër që gjenden brenda kockave të fytyrës dhe kafkës. Kur këto zgavra inflamohen ose bllokohen për shkak të infeksionit, alergjive, ose faktorëve të tjerë, mund të çojë në dhimbje dhe presion në fytyrë, si dhe në simptoma të tjera […]