Kujdes i Dedikuar

Shëndetësor

Staf i Kualifikuar

Ndërkombëtar

Teknologji bashkëkohore

Në Shqipëri

Rr. Ali Demi tek ish kombinati Poligrafik

Sëmundja e Tiroides- Kush rrezikohet prej saj?

Tabela e kontentit

Dhimbja e fytit e shkaktuar nga Sëmundja e Tiroides

Tiroidja juaj krijon dhe prodhon hormone që luajnë një rol në shumë sisteme të ndryshme në të gjithë trupin tuaj. Kur tiroidja juaj prodhon tepër ose shumë pak nga këto hormone të rëndësishme, quhet sëmundje tiroide. Ekzistojnë disa lloje të ndryshme të sëmundjeve të tiroides, duke përfshirë hipertiroidizmin, hipotiroidizmin, tiroiditin dhe tiroiditin Hashimoto. Duke marrë parasysh problemet e zakonshme që njerëzit hasin ditët e sotme prej gjëndrës tiroide, Spitali Continental vjen tek ju me zgjidhjet e duhura.

Çfarë është tiroidja?

Gjëndra tiroide është një organ i vogël që ndodhet në pjesën e përparme të qafës, i mbështjellë rreth grykës (trakesë). Ajo ka formën e një fluture, më e vogël në mes me dy krahë të gjerë që shtrihen rreth anës së fytit tuaj. Tiroidja është një gjëndër. Gjëndra janë prezente në të gjithë trupin tuaj, ku ato krijojnë dhe lëshojnë substanca që ndihmojnë trupin tuaj të bëjë një gjë specifike. Tiroidja juaj prodhon hormone që ndihmojnë në kontrollin e shumë funksioneve jetësore të trupit.

Kur tiroidja nuk funksionon siç duhet, mund të ndikojë në të gjithë trupin. Nëse trupi juaj prodhon shumë hormone tiroide, mund të zhvilloni një gjendje të quajtur hipertiroidizëm. Nëse trupi juaj prodhon shumë pak hormone tiroide, quhet hipotiroidizëm. Të dyja kushtet janë serioze dhe duhet të trajtohen nga mjeku juaj.

Çfarë bën tiroidja?

Tiroidja ka një punë të rëndësishme për të bërë brenda trupit tuaj – lirimin dhe kontrollin e hormoneve tiroide që kontrollojnë metabolizmin. Metabolizmi është një proces ku ushqimi që merrni në trupin tuaj shndërrohet në energji. Kjo energji përdoret në të gjithë trupin tuaj për të mbajtur shumë nga sistemet e trupit tuaj të funksionojnë siç duhet. Mendoni për metabolizmin tuaj si një gjenerues. Ai merr energji të papërpunuar dhe e përdor atë për të fuqizuar diçka më të madhe.

Tiroidja kontrollon metabolizmin tuaj me disa hormone specifike – T4 (tiroksinë, përmban katër atome jodi) dhe T3 (triiodothyronine, përmban tre atome jodi). Këto dy hormone krijohen nga tiroidja dhe u tregojnë qelizave të trupit se sa energji duhet të përdorin. Kur tiroidja juaj funksionon siç duhet, ajo mban sasinë e duhur të hormoneve për të mbajtur metabolizmin tuaj të funksionojë në ritmin e duhur. Ndërsa hormonet përdoren, tiroidja krijon zëvendësime.

E gjithë kjo mbikëqyret nga diçka që quhet gjëndra e hipofizës. E vendosur në qendër të kafkës, nën trurin tuaj, gjëndra e hipofizës monitoron dhe kontrollon sasinë e hormoneve tiroide në qarkullimin tuaj të gjakut. Kur gjëndra e hipofizës ndjen mungesën e hormoneve të tiroides ose një nivel të lartë të hormoneve në trupin tuaj, ajo do t’i rregullojë sasitë me hormonin e vetë. Ky hormon quhet hormon stimulues i tiroides (TSH). TSH do të dërgohet në tiroide dhe do t’i tregojë tiroides se çfarë duhet bërë për ta kthyer trupin në normalitet.

Çfarë është sëmundja e tiroides?

Sëmundja e tiroides është një term i përgjithshëm për një gjendje mjekësore që pengon tiroiden tuaj të prodhojë sasinë e duhur të hormoneve. Tiroidja juaj zakonisht prodhon hormone që e mbajnë trupin tuaj të funksionojë normalisht. Kur tiroidja prodhon shumë hormone tiroide, trupi juaj përdor energjinë shumë shpejt. Ky quhet hipertiroidizëm. Përdorimi i energjisë shumë shpejt do të bëjë më shumë sesa t’ju lodhë – mund të bëjë që zemra juaj të rrahë më shpejt, të bëjë që të humbni peshë pa u përpjekur dhe madje t’ju bëjë të ndiheni nervoz. Nga ana tjetër, tiroidja juaj mund të prodhojë shumë pak hormon tiroide. Ky quhet hipotiroidizëm. Kur keni shumë pak hormon tiroide në trupin tuaj, mund të ndiheni të lodhur, mund të shtoni peshë dhe madje mund të mos jeni në gjendje të toleroni temperaturat e ftohta.

Këto dy çrregullime kryesore mund të shkaktohen nga një sërë kushtesh. Ato gjithashtu mund të jenë të trashëguara.

Kush preket nga sëmundja e tiroides?

Sëmundja e tiroides mund të prekë këdo – burra, gra, foshnja, adoleshentë dhe të moshuar. Mund të jetë e pranishme në lindje (zakonisht hipotiroidizëm) dhe mund të zhvillohet me kalimin e moshës (shpesh pas menopauzës tek gratë).

Sëmundja e tiroides është shumë e zakonshme, me rreth 50 milionë njerëz në botë që kanë një lloj çrregullimi të tiroides. Një grua ka rreth pesë deri në tetë herë më shumë gjasa për t’u diagnostikuar me një gjendje tiroide sesa një burrë.

Ju mund të jeni në një rrezik më të lartë për të zhvilluar një gjendje tiroide nëse:

 • Keni një histori familjare të sëmundjes së tiroides.
 • Keni një gjendje mjekësore (këto mund të përfshijnë anemi pernicioze, diabetin e tipit 1, insuficiencën primare të veshkave, lupusin, artritin reumatoid, sindromën Sjögren dhe sindromën Turner).
 • Merrni një ilaç që është i pasur me jod (amiodarone).
 • Jeni mbi 60 vjeç, veçanërisht femrat.
 • Keni pasur trajtim për një gjendje të mëparshme të tiroides ose kancer (tiroidektomi ose rrezatim).

Çfarë e shkakton sëmundjen e tiroides?

Dy llojet kryesore të sëmundjeve të tiroides janë hipotiroidizmi dhe hipertiroidizmi. Të dyja kushtet mund të shkaktohen nga sëmundje të tjera që ndikojnë në mënyrën se si funksionon gjëndra tiroide.

Kushtet që mund të shkaktojnë hipotiroidizëm përfshijnë:

 • Tiroiditi: Kjo gjendje është një inflamacion (ënjtje) i gjëndrës tiroide. Tiroiditi mund të ulë sasinë e hormoneve që prodhon tiroidja juaj.
 • Tiroiditi i Hashimotos: Një sëmundje pa dhimbje, tiroiditi i Hashimotos është një gjendje autoimune ku qelizat e trupit sulmojnë dhe dëmtojnë tiroiden. Kjo është një gjendje e trashëguar.
 • Tiroiditi pas lindjes: Kjo gjendje shfaqet në 5% deri në 9% të grave pas lindjes. Zakonisht është një gjendje e përkohshme.
 • Mungesa e jodit: Jodi përdoret nga tiroidja për të prodhuar hormone. Mungesa e jodit është një problem që prek disa milionë njerëz në mbarë botën.
 • Një gjëndër tiroide që nuk funksionon: Ndonjëherë, gjëndra tiroide nuk funksionon siç duhet që nga lindja. Kjo prek rreth 1 në 4000 të porsalindur. Nëse nuk trajtohet, fëmija mund të ketë probleme fizike dhe mendore në të ardhmen. Të gjithë të porsalindurve u jepet një test gjaku në spital për të kontrolluar funksionin e tyre të tiroides.

Kushtet që mund të shkaktojnë hipertiroidizëm përfshijnë:

 • Sëmundja e Graves: Në këtë gjendje e gjithë gjëndra tiroide mund të jetë tepër aktive dhe të prodhojë shumë hormone. Ky problem quhet edhe gjëndra tiroide e zmadhuar.
 • Nyjet: Hipertiroidizmi mund të shkaktohet nga nyjet që janë tepër aktivë brenda tiroides. Një nyjë e vetme quhet nyjë e tiroides toksike që funksionon autonome, ndërsa një gjëndër me disa nyje quhet goiter toksike multi-nyjore.
 • Tiroiditi: Ky çrregullim mund të jetë ose i dhimbshëm ose nuk ndihet fare. Në tiroidit, tiroidja lëshon hormonet që janë ruajtur. Kjo mund të zgjasë për disa javë ose muaj.
 • Jod i tepërt: Kur keni shumë jod (minerali që përdoret për të prodhuar hormonet e tiroides) në trupin tuaj, tiroidja prodhon më shumë hormone tiroide sesa i nevojiten. Jodi i tepërt mund të gjendet në disa ilaçe (amiodarone, një ilaç për zemrën) dhe shurupet e kollës.

Cilat simptoma të zakonshme mund të ndodhin me sëmundjen e tiroides?

Ka një sërë simptomash që mund të përjetoni nëse keni një sëmundje të tiroides. Fatkeqësisht, simptomat e gjendjes së tiroides janë shpesh shumë të ngjashme me shenjat e kushteve të tjera mjekësore dhe fazave të jetës. Kjo mund ta bëjë të vështirë të kuptohet nëse simptomat tuaja lidhen me një problem të tiroides apo diçka tjetër tërësisht.

Në pjesën më të madhe, simptomat e sëmundjes së tiroides mund të ndahen në dy grupe – ato që lidhen me të paturit e tepërt të hormoneve tiroide (hipertiroidizëm) dhe ato që lidhen me të paturit shumë pak hormon tiroide (hipotiroidizëm).

Simptomat e një tiroide tepër aktive (hipertiroidizëm) mund të përfshijnë:

 • Përjetimin e ankthit, nervozizmit.
 • Probleme me gjumin.
 • Humbjen e peshës.
 • Një gjëndër tiroide të zmadhuar.
 • Dobësi të muskujve dhe dridhje.
 • Përjetimin e periudhave të parregullta menstruale ose ndërprerja e ciklit tuaj menstrual.
 • Ndjeshmëri ndaj nxehtësisë.
 • Probleme me shikimin ose acarim të syve.

Simptomat e një tiroide joaktive (hipotiroidizmi) mund të përfshijnë:

 • Ndjenjën e lodhjes (lodhjes).
 • Shtimin në peshë.
 • Përjetimin e harresës.
 • Menstruacione të shpeshta dhe të rënda.
 • Flokë të thatë dhe të trashë.
 • Zë të ngjirur.
 • Intolerancë ndaj temperaturave të ftohta.

A mund të më bëjnë problemet e tiroides të humbas flokët?

Humbja e flokëve është një simptomë e sëmundjes së tiroides, veçanërisht e hipotiroidizmit. Nëse filloni të përjetoni rënie të flokëve dhe jeni të shqetësuar për këtë, bisedoni me mjekun tuaj.

A mund të shkaktojnë kriza problemet e tiroides?

Në shumicën e rasteve, problemet e tiroides nuk shkaktojnë kriza. Sidoqoftë, nëse keni raste shumë të rënda të hipotiroidizmit që nuk është diagnostikuar ose trajtuar, rreziku i zhvillimit të natriumit të ulët të serumit rritet. Kjo mund të çojë në konvulsione.

Si diagnostikohet sëmundja e tiroides?

Ndonjëherë, sëmundja e tiroides mund të jetë e vështirë për t’u diagnostikuar sepse simptomat ngatërrohen lehtësisht me ato të sëmundjeve të tjera. Ju mund të përjetoni simptoma të ngjashme kur jeni shtatzënë ose në plakje. Për fat të mirë, ka teste që mund të ndihmojnë në përcaktimin e diagnozës nëse simptomat tuaja shkaktohen nga një problem i tiroides apo jo. Këto teste përfshijnë:

 • Analizat e gjakut.
 • Testet imazherike.
 • Provat fizike.

Një nga mënyrat më përfundimtare për të diagnostikuar një problem të tiroides është përmes analizave të gjakut. Testet e gjakut të tiroides përdoren për të treguar nëse gjëndra tiroide funksionon siç duhet duke matur sasinë e hormoneve tiroide në gjakun tuaj. Këto teste bëhen duke marrë gjak nga një venë në krahun tuaj. Testet e gjakut të tiroides përdoren për të parë nëse keni:

 • Hipertiroidizmi.
 • Hipotiroidizmi.

Testet e gjakut të tiroides përdoren për të diagnostikuar çrregullimet e tiroides që lidhen me hiper- ose hipotiroidizëm. Kjo përfshin:

 • Tiroiditi.
 • Sëmundja e Graves.
 • Sëmundja e Hashimotos.
 • Nodul tiroide.
 • Kancer i tiroideve.

Testet specifike të gjakut që do të bëhen për të testuar tiroiden tuaj mund të përfshijnë:

 • Hormoni stimulues i tiroides (TSH) prodhohet në gjëndrën e hipofizës dhe rregullon ekuilibrin e hormoneve tiroide – duke përfshirë T4 dhe T3 – në qarkullimin e gjakut. Ky është zakonisht testi i parë që mjeku juaj do të bëjë për të kontrolluar mosbalancimin e hormoneve tiroide. Shumicën e kohës, mungesa e hormoneve tiroide (hipotiroidizmi) shoqërohet me një nivel të ngritur të TSH, ndërsa teprica e hormoneve tiroide (hipertiroidizmi) shoqërohet me një nivel të ulët të TSH. Nëse TSH është jonormale, matja e hormoneve tiroide direkt, duke përfshirë tiroksinën (T4) dhe triiodothyronine (T3) mund të bëhet për të vlerësuar më tej problemin. Gama normale e TSH për një të rritur: 0,40 – 4,50 mIU/mL (mili-njësi ndërkombëtare për litër gjak).
 • T4: Testet e tiroksinës për hipotiroidizëm dhe hipertiroidizëm, përdoren për të monitoruar trajtimin e çrregullimeve të tiroides. T4 e ulët shihet në hipotiroidizëm, ndërsa nivelet e larta të T4 mund të tregojnë hipertiroidizëm. Gama normale e T4 për një të rritur: 5,0 – 11,0 ug/dL (mikrogram për decilitër gjak).
 • FT4: T4 e lirë ose tiroksinë e lirë është një metodë për matjen e T4 që eliminon efektin e proteinave që lidhin natyrshëm T4 dhe mund të parandalojnë matjen e saktë. Gama normale FT4 për një të rritur: 0,9 – 1,7 ng/dL (nanogram për decilitër gjak)
 • T3: Testet e triiodothyronine ndihmojnë në diagnostikimin e hipertiroidizmit ose për të treguar ashpërsinë e hipertiroidizmit. Nivelet e ulëta të T3 mund të vërehen në hipotiroidizëm, por më shpesh ky test është i dobishëm në diagnostikimin dhe menaxhimin e hipertiroidizmit, ku nivelet e T3 janë të ngritura. Gama normale T3: 100 – 200 ng/dL (nanogram për decilitër gjak).
 • FT3: T3 e lirë ose triiodothyronina e lirë është një metodë për matjen e T3 që eliminon efektin e proteinave që lidhin natyrshëm T3 dhe mund të parandalojnë matjen e saktë. Gama normale FT3: 2,3 – 4,1 pg/mL (pikogramë për mililitër gjak)

Këto teste nuk kanë për qëllim të diagnostikojnë ndonjë sëmundje, por mund të nxisin mjekun tuaj të bëjë testime shtesë për të vlerësuar një çrregullim të mundshëm të tiroides.

Testet shtesë të gjakut mund të përfshijnë:

 • Antitrupat e tiroides: Këto teste ndihmojnë në identifikimin e llojeve të ndryshme të kushteve autoimune të tiroides. Testet e zakonshme të antitrupave të tiroides përfshijnë antitrupat mikrosomalë (të njohur edhe si antitrupa të peroksidazës tiroide ose antitrupa TPO), antitrupat e tiroglobulinës (të njohura edhe si antitrupa TG) dhe antitrupat e receptorit të tiroides (përfshin imunoglobulinat stimuluese të tiroides (TSI) dhe imunoglobulinat bllokuese të tiroides (TBI)).
 • Kalcitonin: Ky test përdoret për të diagnostikuar hiperplazinë e qelizave C dhe kancerin medular të tiroides, që të dyja janë çrregullime të rralla të tiroides.
 • Tiroglobulina: Ky test përdoret për të diagnostikuar tiroiditin (inflamacion tiroidesh) dhe për të monitoruar trajtimin e kancerit të tiroides.

Bisedoni me mjekun tuaj për diapazonin e këtyre testeve të gjakut. Gama juaj mund të mos jetë e njëjtë me atë të dikujt tjetër. Nëse keni ndonjë shqetësim në lidhje me rezultatet e testit të gjakut, bisedoni me mjekun tuaj.

Testet imazherike

Në shumë raste, një vështrim i vetë tiroides mund t’i japë përgjigje shumë pyetjeve. Mjeku juaj mund të bëjë një test imazherie të quajtur skanim i tiroides. Kjo i lejon mjekut tuaj të shikojë tiroiden tuaj për të kontrolluar për madhësinë, formën ose rritjen e nyjeve.

Mjeku juaj mund të përdorë gjithashtu një test imazherie të quajtur ultratinguj. Kjo është një procedurë diagnostike që transmeton valë zanore me frekuencë të lartë, të padëgjueshme për veshin e njeriut, përmes indeve të trupit. Jehonat regjistrohen dhe shndërrohen në imazhe video ose fotografike. Ju mund të keni ndërmend ekografitë që lidhen me shtatzëninë, por ato përdoren për të diagnostikuar shumë çështje të ndryshme brenda trupit tuaj. Ndryshe nga rrezet X, ultratingujt nuk përdorin rrezatim.

Zakonisht ka pak ose aspak përgatitje përpara ultratingujve. Ju nuk keni nevojë të ndryshoni dietën tuaj paraprakisht ose të agjëroni. Gjatë testit, ju do të shtriheni në një tavolinë ekzaminimi, me kokën tuaj të vendosur në një jastëk në mënyrë që të jetë e anuar prapa. Një xhel i ngrohtë, i tretshëm në ujë aplikohet në lëkurë mbi zonën që po ekzaminohet. Ky xhel nuk do të dëmtojë lëkurën tuaj ose nuk do të njollosë rrobat tuaja. Mjeku juaj më pas do të aplikojë një sondë në qafën tuaj dhe do ta lëvizë butësisht përreth për të parë të gjitha pjesët e tiroides.

Një ekografi zakonisht zgjat rreth 20 deri në 30 minuta.

Testi fizik

Një mënyrë tjetër për të kontrolluar shpejt tiroiden është me një ekzaminim fizik në zyrën e mjekut tuaj. Ky është një test shumë i thjeshtë dhe pa dhimbje ku mjeku juaj ekzaminon qafën tuaj për çdo rritje ose zmadhim të tiroides.

Si trajtohet sëmundja e tiroides?

Qëllimi i mjekut tuaj është të kthejë nivelet e hormoneve të tiroides në normalitet. Kjo mund të bëhet në mënyra të ndryshme dhe çdo trajtim specifik do të varet nga shkaku i gjendjes së tiroides.

Nëse keni nivele të larta të hormoneve tiroide (hipertiroidizëm), opsionet e trajtimit mund të përfshijnë:

Medikamente kundër tiroides (metimazol dhe propiltioracil): 

Këto janë medikamente që ndalojnë tiroiden tuaj të prodhojë hormone.

 • Jodi radioaktiv: Ky trajtim dëmton qelizat e tiroides tuaj, duke e penguar atë të prodhojë nivele të larta të hormoneve tiroide.
 • Beta bllokuesit: Këto medikamente nuk ndryshojnë sasinë e hormoneve në trupin tuaj, por ato ndihmojnë në menaxhimin e simptomave tuaja.
 • Kirurgjia: Një formë më e përhershme e trajtimit, mjeku juaj mund të heqë kirurgjikisht tiroiden tuaj (tiroidektomia). Kjo do të ndalojë krijimin e hormoneve. Sidoqoftë, do t’ju duhet të merrni hormone zëvendësuese të tiroides për pjesën tjetër të jetës tuaj.

Nëse keni nivele të ulëta të hormoneve tiroide (hipotiroidizëm), alternativa kryesore e trajtimit është:

 • Ilaçe për zëvendësimin e tiroides: Këto medikamente janë një mënyrë sintetike (e krijuar nga njeriu) për të shtuar hormonet tiroide përsëri në trupin tuaj. Një ilaç që përdoret zakonisht quhet levotiroksinë. Duke përdorur një mjekim të caktuar, ju mund të menaxhoni sëmundjen e tiroides dhe të jetoni një jetë normale.

Sa kohë duhet për t’u shëruar nga operacioni i tiroides (tiroidektomia)?

Trupit tuaj do t’i duhen disa javë për t’u rikuperuar pasi tiroidja juaj hiqet me kirurgji (tiroidektomia). Gjatë kësaj kohe duhet të shmangni disa gjëra, duke përfshirë:

 • Zhytjen nën ujë.
 • Ngritjen e një objekti që është më i rëndë se 15 kilogramë.

Kjo zakonisht zgjat rreth dy javë. Pas kësaj, ju mund të ktheheni në aktivitetet tuaja normale.

Nëse një pjesë e tiroides sime hiqet me kirurgji, a do të jetë në gjendje pjesa tjetër të prodhojë mjaftueshëm hormone tiroide për të më mbajtur larg nga mjekimi?

Ndonjëherë, kirurgu juaj mund të jetë në gjendje të heqë një pjesë të tiroides tuaj dhe të lërë pjesën tjetër në mënyrë që ajo të vazhdojë të krijojë dhe lirojë hormonet e tiroides. Kjo ka shumë të ngjarë në situatat kur keni një nyjë që po shkakton problemin tuaj të tiroides. Rreth 75% e njerëzve që kanë hequr vetëm njërën anë të tiroides janë në gjendje të prodhojnë mjaftueshëm hormone tiroide pas operacionit pa terapi zëvendësuese të hormoneve.

A mund ta kontrolloj tiroiden time në shtëpi?

Ju mund të bëni një vetë-ekzaminim të shpejtë dhe të lehtë të tiroides në shtëpi. Të vetmet mjete që ju nevojiten për të bërë këtë vetë-ekzaminim janë një pasqyrë dhe një gotë ujë.

Për të bërë vetëkontrollin e tiroides, ndiqni këto hapa:

 • Filloni duke identifikuar se ku ndodhet tiroidja juaj. Në përgjithësi, tiroiden do ta gjeni në pjesën e përparme të qafës, midis kockës së jakës dhe mollës së Adamit. Tek burrat, molla e Adamit është shumë më e lehtë për t’u parë. Për gratë, zakonisht është më e lehtë të shikosh nga koka e jakës lart.
 • Kthejeni kokën prapa ndërsa shikoni në pasqyrë. Shikoni qafën tuaj dhe përpiquni të përparoni në hapësirën që do të shikoni sapo të filloni provimin.
 • Pasi të jeni gati, pini ujë ndërsa koka juaj është e kthyer prapa. Shikoni tiroiden tuaj ndërsa gëlltisni. Gjatë këtij testi, ju jeni duke kërkuar për gunga. Ju mund t’i shihni ato kur gëlltitni ujin.
 • Përsëriteni këtë test disa herë për të parë mirë tiroiden tuaj. Nëse shihni ndonjë gungë, kontaktoni mjekun tuaj.

A mund të jetoj një jetë normale me një sëmundje të tiroides?

Sëmundja e tiroides është shpesh një gjendje mjekësore e përjetshme që do t’ju duhet ta menaxhoni vazhdimisht. Kjo shpesh përfshin një mjekim të përditshëm. Mjeku juaj do të monitorojë trajtimet tuaja dhe do të bëjë rregullime me kalimin e kohës. Sidoqoftë, zakonisht mund të bëni një jetë normale me një sëmundje të tiroides. Mund të duhet pak kohë për të gjetur opsionin e duhur të trajtimit për ju dhe për të menaxhuar nivelet tuaja të hormoneve, por njerëzit me këto lloj kushtesh mund të jetojnë jetën pa shumë kufizime.

Keni të njëjtat shqetësime?

Kontaktoni Spitalin CONTINENTAL në një nga format e kontaktit

Tabela e kontentit

Shperndaj:

Poste te tjera

NA KONTAKTONI

Kontakto

Telefononi ne numrat tane te kontaktit +355 69 700 4000  / +355 69 700 1000 ose plotesoni formen dhe merrni pergjigje profesionale ne nje kohe te shkurter

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.

Kontakto

Duke shtypur butonin "Dergo" une pranoj qe nje nga specialistet e Spital Kontanental do te me kontaktoj ne nje nga format e kontaktit te lena nga une ne lidhje me problematiken e kerkuar.