• Rr. Ali Demi, tek ish kombinati poligrafik
 • Ortopedi

  Ky department drejtohet nga Dr. Ulf Moebius i cili është kirurg profesionist për shpatullën, gjurin dhe kyçet e tjera. Doktori ka një eksperincë gati 20 – vjeçare në kirurgjinë e kockave.
  Lexo më tepër
 • Imazheri

  Ky department drejtohet nga Prof. Dr. Krenar Preza i cili ka një eksperienca shumë të gjatë në imazheri. Teknologjia që ne disponojmë i përket fjalës së fundit të shkencës.
  Lexo më tepër
 • Kirurgji

  Ky department drejtohet nga emra shumë të shquar në mjekësinë shqiptare si Prof. Etmond Çeliku dhe Dr. Engjell Bejtaj.Metodat e përdorurara në Kirurgjinë Gjenerale i përkasin asaj klasike dhe laparoskopike.
  Lexo më tepër

Mirësevini në Spitalin Continental !

I dashur pacient !

Me përgjegjësinë e drejtuesit më të lartë mjekësor të Spitalit Continental, por para së gjithash me përkushtimin dhe eksperiencën e gjatë në mjekësi, ku pjesën më të madhe të jetës time e kam shpenzuar pranë shtratit të të sëmurit, apo në shërbim të mirëqënies së tyre, duke i dhënë zgjidhje çdo problemi me shëndetin ju garantojmë zgjidhje të qëndrueshme të problemeve tuaja shëndetësore në Spitalin Continental.

Ne si staf bazohemi në dijet tona shkencore, në ndërgjegjien tonë profesionale, të mbeshtetur edhe nga teknologjia dhe standartet bashkohore që dëshmojmë dhe aplikojmë në këtë strukturë spitalore.

Jeta është një sfidë, prandaj ju ftojmë që këtë sfidë ta përballojmë sëbashku me sukses.

Me shumë dashuri, në emër të stafit mjekësor të Spitalit Continental,

Dr. Engjëll Bejtaj                                                                 Kirurg i Përgjithshëm – Drejtor Mjekësor.

Rezervo nje takim

Për ju, për familjen, për jetën !

Media

Shërbimet

Share

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREEDownload theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Top 100+ Premium WordPress Themes for 2017 Null24